5.3.15

Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή της βασιλόπιτας των τμημάτων του Βατανιακού - Σάρισα


 Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των παιδιών των ακαδημιών και των γονιών τους πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κατερίνης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων της Αθλητικής Ένωσης Κατερίνης «Βατανιακός – Σάρισα».

Τα μέλη της διοίκησης και ο προπονητής Πλάτωνας Χοτοκουρίδης ετοίμασαν μια υπέροχη γιορτή για τα παιδιά των τμημάτων των ακαδημιών της ομάδας, προσφέροντας αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά αλλά και δώρα στους τυχερούς των φλουριών της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Λιανός μιλώντας στους γονείς και τα παιδιά αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και στις δραστηριότητες των τμημάτων τονίζοντας ότι στόχος της διοίκησης είναι να γίνεται  το καλύτερο δυνατό πρωτίστως για τα παιδιά, ώστε να εμπνευστούν από το αθλητικό ιδεώδες και να εμποτιστούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ομαδικό πνεύμα του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Επίσης, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα στελέχη της ομάδας και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς της Αθλητικής Ένωσης που συμβάλλουν τόσο οικονομικά όσο και ηθικά στην προσπάθεια της διοίκησης και των αθλητών της ομάδας.

Επιπλέον, συνεχάρη και το αντρικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ, λέγοντας πως είναι ανταγωνιστικό και φέρνει και επιτυχίες και ευχήθηκε καλή αγωνιστική συνέχεια.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου για την προμήθεια αθλητικού υλικού για τις ανάγκες της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι στα σχέδια της διοίκησης της ομάδας είναι η διοργάνωση και μιας ημερήσιας εκδρομής στη Θεσσαλονίκη για την παρακολούθηση από τα παιδιά ενός αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.