4.3.13

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: 80-75

Πολλοί ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κατερίνης και παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι παίκτες του Βατανιακού, αν και εκτός έδρας δείχνουν πολλές αδυναμίες, στην έδρα τους  είναι δύσκολο
να ηττηθούν.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα χωρίς να μπορούν να πάρουν όμως μια μεγάλη διαφορά. Άμεσα στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Βατανιακού και με αντεπιθέσεις πέρασαν στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με 33-38. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου συναρπαστικό καθώς και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη. Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε στους παίκτες του Βατανιακού. Τα εύστοχα τρίποντα τους, αλλά και η ολύμπια ψυχραιμία από τη γραμμή των βολών τους οδήγησαν σε μια μεγάλη νίκη έναντι του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου της βαθμολογίας.
Αδιάφορη πέρασε ήταν η διαιτησία των Ταρενίδη Ντ. και Χρυσάφη Στ,
Μας έκλεισε το σπίτι θα σκέφτονταν οι παίκτες του Ζαφειράκη μετά το τέλος του αγώνα. Και αυτό γιατί δεν υπολόγιζαν μια ήττα στην Κατερίνη. Τώρα από την πρώτη θέση στην οποία βρίσκονταν κινδυνεύουν να πέσουν στην τρίτη. Όλα βέβαια θα κριθούν στα play off και εκεί θα φανεί ο καλύτερος.


Τα Δεκάλεπτα: 24-17, 33-38, 58-61, 80-75
ΑΕΚ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ –ΣΑΡΙΣΑ(Φώτας): Ζήσης , Βαρβούτης 13, Μπαλαρμάς 16, Πόσιος 9,Φελεκίδης 4, Τσαιτουρίδης 24(4), Θεοδωρης 2, Τζήμας 7(1), Ακερμανίδης 5(1).
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ  (Πουρλίδας): Κάπνας 2, Ιωσηφίδης 3, Μουρατίδης 3(1), Ζιαννής 8, Τσακίρης 15, Χατζηχαρίσης 26(2), Σκουλαριώτης 7, Σιδηρόπουλος 11(1), Χειμάριος, Μίδης.