2.2.14

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: 64-75

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ

Την 3η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου! Παρά τις απουσίες η ομάδα φάνηκε πιο δεμένη και πιο πειθαρχημένη. Από το δεύτερο δεκάλεπτο πήρε προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησε μέχρι το τέλος. Η διαφορά έφτασε και στους
+15 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάλεψε μόνο με 6 παίκτες, αφού ο Φαρμάκης τραυματίστηκε στην προθέρμανση, ενώ ο Ακερμανίδης εκτελούσε χρέη προπονητή.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι παίκτες του ήξεραν τι ήθελαν, πίστεψαν στις δυνάμεις τους και έδειξαν πείσμα και μαχητικότητα για τη νίκη επί 40 λεπτά!
MVP: Μάλλον ο Μπαλαρμάς, ο οποίος στο τέλος ένιωθε απογοήτευση, αφου δεν κατάφερε να πιάσει τους 30 πόντους που πέτυχε με τον Κορινό. Σημείωσε στο Πολύκαστρο μόλις 26... Όλοι, όμως, ήταν άξιοι με την παρουσία τους για τον τίτλο του MVP του αγώνα. 

             
           
ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο δεύτερος διαιτητής (δεν εμφανίστηκε ποτέ). Το α ημίχρονο εξελίχθηκε με την παρουσία μόνο ενός διαιτητή.
ΚΕΥ ΡΟΙΝΤ: Η άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων, ο έλεγχος των ριμπάουντ, το παιχνίδι στο post, όπου υπερτερούσαν έναντι των αντιπάλων και βέβαια η ευστοχία των Τζήμα-Σιαπάκα σε κρίσιμα σουτ 3 πόντων.
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στον αγώνα, δεν έδειξαν να στενοχωριούνται για την ήττα της ομάδας τους που δεν κατάφερε να απειλείσει σε κανένα σημείο.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 13-23, 15-25, 18-13
Μεγ. Αλέξανδρος: Πεταλίδης 2, Τρόντζιος, Τσακαλίδης 5, Χρυσίδης 4, Χαραλαμπίδης 10, Ζάχος, Μπαλιάκας 13, Παπαδόπουλος 26(3), Κοντούρογλου 4.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Πόσιος 12(1), Σιαπάκας 9(2), Μπαλαρμάς 26, Φελεκίδης 2, Τζήμας 14(4), Βαρβούτης 11, Φαρμάκης, Ακερμανίδης.