24.3.15

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: 74-64

Πιο δύσκολα από όσο θα περίμενε, κατάφερε η ομάδα της Βέροιας να επιβληθεί στον αποδεκατισμένο Βατανιακό. Οι γηπεδούχοι ήθελαν διακαώς τη νίκη, για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς άγχος και με σημαντικες απουσιες (Μπαλαρμας Α., Κωστοπουλος Χ., Τζήμας Α.), κατέβηκαν στον αγώνα με 5 άνδρες (εκ των οποίων οι τρεις ελαφρα τραυματίες) και με 5 παίκτες από το εφηβικό/παιδικό τμήμα. Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στον Βατανιακό, αφού πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, έβρισκε λύσεις επιθετικά και αμυντικά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο πρωταγωνίστησαν οι γηπεδούχοι, αφού έδειξαν σαφή βελτίωση σε άμυνα, πιέζοντας τους Κατερινιώτες και οδηγώντας τους σε λάθη, αλλά και σε επίθεση χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας, με τον Ιωσηφίδη να σκοράρει τους 15 από τους 21 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν παρόμοιο, με τους διαιτητές να επιτρέπουν το σκληρό παιχνίδι, που ευνοούσε τη Βέροια που ήθελε να συνεχίσει την πίεση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο όπως δείχνει και το επιμέρους σκορ(19-17). 
Την παρασταση εκλεψε παλι ο προπονητης της ομαδας της Βεροιας ο οποιος χρεωθηκε 2 τεχνικές ποινές αν και η πρωτη απο  λαθος των διατητων χρεώθηκε στον πάγκο της Βέροιας την ώρα που ο μόνος που φώναζε και προκαλούσε ήταν ο προπονητής της. Έτσι, γλύτωσε την αποβολή, όταν λίγο αργότερα του επεβλήθη «δεύτερη» τεχνική ποινή
Παρολο το σκληρο παιχνιδι της Βέροιας, οι εφηβοι του Βατανιακού ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα και έδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο αμεσο μέλλον, ενω απο τον ΑΟΚ διακρίθηκαν οι Ιατρού και ιωσηφίδης.
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 21-11, 22-14, 19-17
 ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ: (Τούσας): Χρύσας 3(1), Καπνάς 7(1), Γιαννόπουλος 11, Γκανάς 9(1), Ουζούνης, Καργάτσης, Παπαδόπουλος 3(1), Ιατρού 11, Ιωσηφίδης 35(5), Χατζής Κώστας, Στεριούλας, Χατζηλευτέρης
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τσαϊτουρίδης): Κοτσιμπέλης 2, Κανακίδης 15(2), Βασιλειάδης 2, Αραμπατζής,  Βουτσακόπουλος Αν. 11(1), Μαχαιρίδης 11(1), Φελεκίδης 11(1), Μέλιος 2, Πόσιος 3, Ακερμανίδης 7(1).