30.11.14

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: 75-58



Άλλη μια ήττα υπέστη ο εκπρόσωπος της Κατερίνης στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ (ανδρών) το Σάββατο απέναντι στους έμπειρους παίκτες της Κρύας Βρύσης.
Ο Βατανιακός ξεκίνησε δυνατά και πήρα το προβάδισμα  με 0-5. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο, όμως, οι παίκτες της Κρύας Βρύσης ισορρόπησαν το παιχνίδι. Ήταν το σημείο που Μπαλαρμάς και Πόσιος χρεώθηκαν με αυστηρά φάουλ από τους διαιτητές της συνάντησης. Από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου και μετά οι γηπεδούχοι πήραν  το προβάδισμα που κυμαινόταν μεταξύ 5-9 πόντους και το διατήρησαν μέχρι το τέλος. Μια προσπάθεια των φιλοξενούμενων να μειώσου στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου (μείωσαν στους 5 πόντους) δεν ήταν αρκετή για την νίκη. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Φ. Τσαϊτουρίδη, εξαντλημένοι από τις δυνάμεις δεν κατάφεραν να κρατήσουν ούτε μια καλή διαφορά, που ίσως στο τέλος να φανεί σημαντική σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας.
ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τυριακίδης): Τολιόπουλος 33(4), Μαραζίδης, Πουρλιοτόπουλος 20(1), Περπερίδης 3, Μπαμπαμάσης 12(4),  Κυριακίδης, Κοκκινίδης, Ματζούκης, Καλαβάζης 3, Μπαμπαμάσης Β.Γ. 4
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τσαϊτουρίδης):Κοτσιμπέλης , Βασιλειάδης, Γαλανός 2, Φαρμάκης 4(1), Μπαλαρμάς 21(1), Πόσιος 5(1),  Φελεκίδης 8, Μαχαιρίδης 2, Κωστόπουλος 10, Τζήμας , Ανδρειάς 6, Ακερμανίδης.